









AGENDA - DAY ONE, 16th May

LoTAG Group 2 Conference

16th & 17th May 2019 – Hollins & Tambling Suites Stamford Bridge, Millennium Entrance, Fulham Road, London, SW6 1HS

09:15	Welcome Refreshments
10:00	Introductions
10:05	Keynote Speaker: Julian Bell – Ealing, Chair of London Councils TEC (20 mins)
10:25	State of the City Update – Ian Hawthorn, LoTAG Co-Chair (20 mins)
10:45	Road Runoff Water Quality Study – John Bryden, Thames21 (20 mins)
11:05	Trees in the Highways Environment - Green Blue Urban (20 mins)
11:25	Morning break
11:40	Healthy Streets – Andrew Summers, TfL (20 mins)
12:00	Smart Cities - Rob Bullock, Connexin (20 mins)
12.20	Risk of Hidden Elements – Watermans (20 mins)
12:40	Lunch
13:30	Humble lamppost – London Councils/GLA/UrbanDNA (20 mins)
13:50	Infrastructure Delivery Coordination Team – Madalina Ursu, GLA (20 mins)
14:10	FSW Bridgestation – Bhavin Shah (20 mins)
14:30	The Grey to Green Project – Zac Tudor, Sheffield City Council (20 mins)
14:50	Afternoon Break
15:05	The Future of Data in Local Government – Sue Jones, Thurrock Council
15:25	Bats and Artificial Lighting - Joanna Ferguson, Built Environment Manager, Bat Conservation Trust (20 minutes)
15:45	Slido, A changing future for highways, John Lamb, TAG Panel: Vicky Boorman (LoDEG), Sarah England (LoLEG), Ian Hawthorn (LoHEG) Garry Sterritt (LoTAG), Nigel Threadgold (LoBEG)

16:00 Drinks Reception sponsored by Metis